L’inici d’un nou camí… hui han estat 6 hores d’hospital…

Hui tocava encetar un nou camí en la vida del meu avi… Aquesta setmana passada li van detectar un melanoma maligne en l’esquena… Hui anàvem a València a veure quina informació ens donàven, a veure què més coses ens podien dir…

He d’iniciar aquesta entrada dient que ha estat un dia caòtic… no m’agrada veure eixa cara en els metges quan estan pensant en el meu avi… les cares diuen molt de les persones, d’allò que estan pensant, i a mi hui, no m’han agradat… Tampoc m’ha agradat passar-me vora 6 hores a l’hospital Clínic, esperant la consulta de les 11, que a la fi han estat les 14:30 hores…

A la llarga, un dia que si no haguera eixit del llit, estic convençut haguera estat prou millor…

Com deia, la setmana passada (o potser l’anterior), al poble li van detectar un melanoma maligne en l’esquena, i hui teniem cita a dermatologia a un hospital de València… després d’un temps d’espera considerable, hem accedit a consulta, i allà, la mèdica ens ha preguntat si sabíem el perquè de la nostra consulta… la seva cara era un poema. Li hem comentat que sabíem allò d’un melanoma i res més… ens ha comentat que era maligne, però que necessiten de més i més proves per tal de veure què coses es poden fer i quines altres no… Ella ens ha remès a cirurgia plàstica per tal de signar el consentiment de la propera intervenció i poc més… Ens tocava a les 11 la consulta en el cirurgià, però, a l’arribar al passadís d’espera, ja hem detectat l’ambient caldeat, al veure a pacients que portàven una hora llarga d’espera… i els que encara els restava!!

Sense més informació que “un xicotet retràs” ens han tingut fins les 14.30 hores, per tal d’entrar a un despatx a signar un paper, autoritzant una intervenció de la qual no ens havien donat cap informació… I, damunt, per preguntar, et miren en una cara de “xaval, què no saps que és això?” doncs, no! no ho sé. No se que collons és un melanoma nivell 3 de Clark, ni nivell 5 Breslow, ni mitosi 12 en 10 camps de 40 per vores lliures, ni com l’afecta i tampoc com li afectarà… ni si allò que li vas a fer es o no greu, o si es com quan a mi em lleven una piga, ni perquè portem tantes hores ací dins per entrar a signar un paper, ni… Tant vos costa un poc d’informació?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>