Final de l’Escola d’Estiu… agraïments!

El passat divendres 29 de juliol finalitzàvem la XVI edició de l’Escola d’Estiu a Canet d’En Berenguer… Com ja comentava a l’article anterior, aquesta ha estat la setena edició en la que jo estic treballant, però, totes i cada una d’aquestes tenen dels seus dies especials, d’eixos que et fan recordar aquesta edició…

Enguany per mi ha estat una enorme satisfacció (no, no vull semblar-me al rei) d’Escola… Tots els anys, sempre m’ha resultat impossible aconseguir una molt bona relació entre els monitors/es dels grups de xicotets i aquells que eren de mitjans i majors; no per res en concret, sinò perquè cada grup es trobava a ubicacions diferents de la mateixa instal·lació, i per això no els donava temps a estar en major contacte… Enguany, per contra, i gràcies a la gran quantitat de monitors/es de pràctiques que ja es coneixien prèviament, s’ha aconseguit una gran interacció entre TOTS/ES els monitors/es…

Tanmateix, aquesta relació entre tot l’equip, ha possibilitat un determinat conjunt d’activitats diverses que altres anys no s’havien produït… A l’actuació final, es van afegir dues actuacions més, una cançò de tots i totes els nostres infants i monitors/es, i un ball per part dels monitors/es i meva…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bRQ7FYEzdM4]

Per acabar, marxarem de sopar, i malgrat la pluja que ens va caure al damunt, no varem perdre ocassió per passar una molt bona vetlada… Gràcies, gràcies pels vostres regals… no esperava res de res, però, he de dir que em va encantar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>