A un dia de les primeres proves…

Doncs això, que demà ja comencen les famoses proves de la UOC…

Demà em tocarà restar a València tot el dia, ja que les dues proves de demà són a les 12:00 i a les 18:30 hores…

No se quina de les dues em fa més por, la primera és d’anglès II i la segona d’etnografia aplicada a l’educació social… En el cas d’anglès (i igual que va succeir amb anglès I), es tracta de Prova de Validació, per tant la nota només potser APTE o NO APTE… Se suposa que demà hauré de validar la meva mitjana de B d’aquest semestre, i… això sempre fa por…

I… etnografia? doncs això, ja he parlat prou d’aquesta assignatura al llarg del semestre, i de les dificultats que he anat tenint… Així que ni vos conte, una assignatura que he aprovat per poc, en un 5 de mitja d’AC,… i que encara no tinc idea de com encaminarà aquesta PS…

En fí, demà se sabrà tot… SORT A TOTES I TOTS!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>