retorn a la uoc

Després d’aquestes eleccions, ara el que a mi personalment em toca és reprendre l’activitat uocquera…

Porte uns dies allunyat de tot allò que succeïa a la UOC. Ni PAC’s, ni fòrums, ni debats…

Però, aquest semestre ja termina… ja no ens queda res de res… hui he donat per finalitzades les assignatures d’acció socioeducativa i diveristat funcional i quasi que també la d’anglès II… Potser aquests dies faça alguna aportació als fòrums, però… res més!!! Ara em queda centrar-me en Etnografia, una assignatura que se m’està ennuegant un poc… Ha estat una assignatura que ha comportat molt de treball: llegir una etnografia, participar a diversos debats, veure diversos documentals etnogràfics, fer PAC’s i PAC’s sobre la lectura etnogràfica i per finalitzar, realitzar un estudi etnogràfic… Tanmateix, les qualificacions obtingudes, no han estat d’allò més satisfactòries; si be es cert que he anat superant totes les PAC’s, aquestes no han pujat de C+ (les pac’s 1.1, 1.2, 1.3), alguna que altra B (1.4, debat 1), i per fí, una A (debat 2) que pujara un poc la moral…

Bé… ànims a tots/es, que ja no ens queda res!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>