He de reconèixer…

Fa uns dies vaig publicar una entrada sota el títol de la “Gràcia de la Xarxa…“, i he de reconèixer que cada vegada estic més alucinat en aquest món…

He de reconèixer que al món de la UOC cada vegada conec a més gent interessant… No se si hauria de preocupar-me, o es tracta d’allò més natural, però, hi ha en gent de la UOC que parle més que en gent del poble… I, he de reconèixer que connectar-me en eixes finestres, animen el dia…
En aquests moments, em dona certa llàstima ser de València, ja que la gran majoria de gent que estic coneguent son d’altre indret… de Catalunya, de ses Illes,…
Bé, supose que serà altra gràcia de la UOC…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>