#Edusoentrevistas en Oviedo

[lang_ca]

Unes 40 persones es van donar cita en la vesprada del divendres per a assistir a l’acte de presentació del llibre #Edusoentrevistas, de l’educador social saguntí Miquel Rubio, en la Casona de la Montaña d’Oviedo.

L’acte va ser presidit per Marcos A. Zarzuelo, president de la comissió gestora del COPESPA (Col·legi d’Educadores i Educadors del Principat d’Astúries), Arantza Rodríguez, educadora social d’ARAIS, i el propi autor, Miquel Rubio.

Marcos va ser l’encarregat de presentar l’acte. En la seua presentació, va reflexionar sobre la importància de la col·legiació dels educadors socials, així com es va felicitar per la recent creació del mateix col·legi professional.

Per la seua banda, Arantza Rodríguez, va fer de mestra de cerimònies aconseguint una important interacció i debat amb el públic assistent sobre diverses preguntes que s’arrepleguen en el llibre #Edusoentrevistas, així com d’altres temes d’importància en el camp de l’educació social.

Finalment, Miquel Rubio va explicar que la idea del llibre havia sorgit a partir de la construcció d’un blog que va començar relatant les seues experiències com a estudiant d’educació social, i va acabar arreplegant les entrevistes a educadors socials que havien destacat en diferents camps professionals, amb el que va passar a aglutinar les inquietuds d’estudiants i professionals. El fet que aquestes entrevistes reberen nombroses visites, li va portar a pensar que la seua publicació podria resultar d’ajuda a tots els interessats en l’educació social.

L’estructura del propi acte, centrant-se en un debat participatiu reflectia el propi interès de l’autor a crear espais d’interacció i trobada amb diversos professionals tant de l’educació social com d’altres camps socials, en definitiva, la qual cosa es pretenia cercar amb la realització de les #edusoentrevistas.

Tanmateix, durant el matí Miquel Rubio va oferir una xarrada dirigida als estudiants d’Educació Social de la Facultat d’Oviedo.

[/lang_ca]

[lang_es]

Unas 40 personas se dieron cita en la tarde del viernes para asistir al acto de presentación del libro #Edusoentrevistas, del educador social saguntino Miquel Rubio, en la Casona de la Montaña de Oviedo.

El acto fue presidido por Marcos A. Zarzuelo, presidente de la comisión gestora del COPESPA (Colegio de Educadoras y Educadores del Principado de Asturias), Arantza Rodríguez, educadora social de ARAIS y el propio autor, Miquel Rubio.

Marcos fue el encargado de presentar el acto. En su presentación, reflexionó sobre la importancia de la colegiación de los educadores sociales, así como se felicitó por la reciente creación del mismo colegio profesional.

Por su parte, Arantza Rodríguez, hizo de maestra de ceremonias consiguiendo una importante interacción y debate con el público asistente sobre diversas preguntas que se recogen en el libro #Edusoentrevistas, así como de otros temas de importancia en el campo de la educación social.

Finalmente, Miquel Rubio explicó que la idea del libro había surgido a partir de la construcción de un blog, www.edusoinicis.com, que comenzó relatando sus experiencias como estudiante de educación social, y acabó recogiendo las entrevistas a educadores sociales que habían destacado en diferentes campos profesionales, con lo que pasó a aunar las inquietudes de estudiantes y profesionales. El hecho de que estas entrevistas recibieran numerosas visitas, le llevó a pensar que su publicación podría resultar de ayuda a todos los interesados en la educación social.

La estructura del propio acto, centrándose en un debate participativo reflejaba el propio interés del autor en crear espacios de interacción y encuentro con diversos profesionales tanto de la educación social como de otros campos sociales, en definitiva, lo que se pretendía buscar con la realización de las #edusoentrevistas.

Además por la mañana, Miquel Rubio ofreció una charla dirigida a los estudiantes de Educación Social de la Facultad de Oviedo.

[/lang_es]

thumb__2013-04-08--11-34-09--780381_002_aaronstudiobcn

thumb__2013-04-08--11-34-09--780381_002_aaronstudiobcn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>