A Digital Janus. Looking forward, looking back

 [lang_ca]

Després de poc més d’un any, a la fi veu la llum l’eBook “A Digital Janus. Looking forward, looking back“, resultant de la vuitena Conferència Mundial sobre Cibercultura que va tenir lloc a Praga en maig 2013, on vaig poder participar amb l’article “Cyber-Popular Pressure Can Improve Society“.

El ciberespai i cibercultura s’estan convertint en les normes de la nostra realitat; aquest volum explora qüestions de la memòria, el dret, la política, la mort i el record, els viatges, el canvi social, i la comprensió entre les cultures del que significa ésser humà en aquesta nova era digital.

Ací vos deixe l’enllaç d’on podeu aconseguir-lo (en anglès).

[/lang_ca]

[lang_es]

Después de poco más de un año, al fin ve la luz el eBook “A Digital Janus. Looking forward, looking back“, resultante de la octava Conferencia Mundial sobre Cibercultura que tuvo lugar en Praga en mayo 2013, donde pude participar con el artículo “Cyber-Popular Pressure Can Improve Society“.

El ciberespacio y cibercultura se están convirtiendo en las normas de nuestra realidad; este volumen explora cuestiones de la memoria, el derecho, la política, la muerte y el recuerdo, los viajes, el cambio social, y la comprensión entre las culturas del que significa ser humano en esta nueva era digital.

Aquí os dejo el enlace donde podéis conseguirlo (en inglés).

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>