[lang_ca] Sis mil llibres d’Educació Social [/lang_ca] [lang_es] Seis mil libros de Educación Social [/lang_es]

[lang_ca]

En els darrers dos anys l’Editorial UOC ha venut sis mil llibres pertanyents a l’àmbit de l’educació social.

Els llibres, inclosos en les col·leccions «Manuals» i «Laboratorio de Educación Social», aprofundeixen en els coneixements científics i humans de l’actuació socioeducativa amb persones en situació de vulnerabilitat i també en la promoció cultural i el dret a la ciutadania.

Entre els més recents cal destacar Educador social en Alaska, de Sera Sánchez. Aquest llibre, adaptat al teatre i basat en el blog del mateix nom, relata les històries d’un educador social entre Extremadura i Alaska.

Altres obres destacades d’aquestes col·leccions són Voces de la educación social, dels professors de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC Segundo Moyano i Jordi Planella; Pensar las adolescencias, de Susana Brignoni, i Ciudad y educación social, d’Antonio Rosa Palomero.

També, entre molts altres, podem trobar #Edusoentrevistas, de Miquel Rubio, autor d’aquest blog, on es recullen les primeres 10 entrevistes que va realitzar amb la finalitat de visualitzar la professió dels educadors i educadores socials.

Més informació: Editorial UOC.

[/lang_ca]

[lang_es]

En los últimos dos años la Editorial UOC ha vendido seis mil libros pertenecientes al ámbito de la educación social.

Los libros, incluidos en las colecciones «Manuals» y «Laboratorio de Educación Social», profundizan en los conocimientos científicos y humanos de la actuación socioeducativa con personas en situación de vulnerabilidad y también en la promoción cultural y el derecho a la ciudadanía.

Entre los más recientes hay que destacar Educador social en Alaska, de Sera Sánchez. Este libro, adaptado al teatro y basado en el blog del mismo nombre, relata las historias de un educador social entre Extremadura y Alaska.

Otras obras destacadas de estas colecciones son Voces de la educación social, de los profesores de Psicología y Ciencias de la Educación de la UOC Segundo Moyano y Jordi Planella; Pensar las adolescencias, de Susana Brignoni, y Ciudad y educación social, de Antonio Rosa Palomero.

También, entre otros muchos, podemos encontrar #Edusoentrevistas, de Miquel Rubio, autor de este blog, donde se recogen las primeras 10 entrevistas que realizó con el fin de visualizar la profesión de los educadores y educadoras sociales.

Más información: Editorial UOC.

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>