[lang_ca] Per un 2014 amb més educació social! [/lang_ca] [lang_es] Por un 2014 con más educación social! [/lang_es]

bones_Festes[lang_ca]

Arriba la fi de l’any, i com és habitual, des d’Educació Social, des dels inicis… volem desitjar-vos unes molt bones festes i un genial 2014.

Aprofitem aquests dies per recordar allò que hem fet bé durant tot el 2013 i fem-lo servir per millorar el 2014 que encara es presenta amb noticies de retallades i atacs al nostre desitjat (i cada vegada més desaparegut) estat de benestar.

Davant les situacions complexes que encara queden per arribar, des d’ací només podem desitjar-vos un 2014 amb més esperit crític i constructiu, amb més participació… però, sobretot, un 2014 amb més educació social!!!

Bones festes i feliç 2014!!

[/lang_ca]

[lang_es]

Llega el fin del año, y cómo es habitual, desde Educació Social, des dels inicis… queremos desearos unas mucho felices fiestas y un genial 2014.

Aprovechamos estos días para recordar aquello que hemos hecho bien durante todo el 2013 y usémoslo para mejorar el 2014 que todavía se presenta con noticías de recortes y ataques a nuestro deseado (y cada vez más desaparecido) sido de bienestar.

Ante las situaciones complejas que todavía quedan para llegar, desde aquí sólo podemos desearos un 2014 con más espíritu crítico y constructivo, con más participación… pero, sobre todo, un 2014 con más educación social!!!

Felices fiestas y feliz 2014!!

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>