[lang_ca] I de nou, l’Alzheimer… [/lang_ca] [lang_es] Y de nuevo, Alzheimer… [/lang_es]

1465376_10152171083438900_455554219_n

[lang_ca]

Supose que la distància de 3 hores i mitja, la realitat de no poder anar a veure’t tots els dies i a totes les hores fan que aquest camí que ara recorrem el passe amb majors dificultat… La impotència és el que té… i més si l’acompanyem de ràbia…

Ja hem parlat tu i jo d’açò, i per desgràcia, alguns si ho recordem… Hem parlat llargament de l’Alzheimer, no és el primer cas que ens toca molt proper

Porte escassos dos mesos i mig vivint a Barcelona, i tan sol han passat dos mesos des que l’Alzheimer s’ha fet molt més notori en la nostra situació… Alguns diuen que és coincidència, uns altres pensem que també influeix el factor humà, el sentir-te més sola, el no veure’t tan acompanyada… i tot açò, sabent que mai em recriminaràs l’haver-me anat fora de Sagunt a treballar… però… hi ha qui no ho pot evitar, i no podem deixar de costat aqueix sentiment de culpabilitat, de ràbia, d’impotència, de tristesa,…

Supose que ha de ser molt difícil, trobar-se un bon dia amb 86 anys, i adonar-se que la teua vida es va esborrant per moments, que no entens on estàs, ni cap on vas… I el pitjor de tot, que no saps d’on véns… Ha de ser una autèntica putada (i perdó per l’expressió) tractar de fer com si no passara res, i en quant creus que ningú mira, soltar una llàgrima i un gran interrogant… per què?…

Per tot açò, Alzheimer, jo t’odie… Odie que et portes els records, odie que per molts estudis, mai estiga preparat per a aquestes situacions, que mai sàpia si actue correcta o incorrectament, odie que tracte de fer-me fort davant teu, però, que no puga contenir la meva ràbia i la meva tristesa… Si Alzheimer, t’odie, t’odie i t’odie…

[/lang_ca]

[lang_es]

Supongo que la distancia de 3 horas y media, la realidad de no poder ir a verte todos los días y a todas las horas hacen que este camino que ahora recorremos lo pase con mayores dificultades… La impotencia es lo que tiene… y más si la acompañamos de rabia…

Ya hemos hablado tu y yo de esto, y por desgracia, algunos si lo recordamos… Hemos hablado largo y tendido del Alzheimer, no es el primer caso que nos toca muy de cerca

Llevo escasos dos meses y medio viviendo en Barcelona, y tan solo han pasado dos meses desde que el Alzheimer se ha hecho mucho más notorio en nuestra situación… Algunos dicen que es coincidencia, otros pensamos que también influye el factor humano, el sentirte más sola, el no verte tan acompañada… y todo ello, sabiendo que jamás me recriminarás el haberme ido fuera de Sagunto a trabajar… pero… hay quien no lo puede evitar, y no podemos dejar de lado ese sentimiento de culpabilidad, de rabia, de impotencia, de tristeza,…

Supongo que ha de ser muy difícil, encontrarse un buen día con 86 años, y darse cuenta que tu vida se va borrando por momentos, que no entiendes dónde estás, ni hacía dónde vas… Y lo peor de todo, que no sabes de dónde vienes… Ha de ser una auténtica putada (y perdón por la expresión) tratar de hacer como si no pasara nada, y en cuánto crees que nadie mira, soltar una lágrima y un gran interrogante… ¿por qué?…

Por todo eso, Alzheimer, yo te odio… Odio que te lleves los recuerdos, odio que por muchos estudios, nunca esté preparado para estas situaciones, que nunca sepa si actúo correcta o incorrectamente, odio que trate de hacerme fuerte delante tuyo, pero, que no pueda contener mi rabia y mi tristeza… Si Alzheimer, te odio, te odio y te odio…

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>