[lang_ca] Ser educador i no lluitar és una contradicció pedagògica. [/lang_ca] [lang_es] Ser educador y no luchar es una contradicción pedagógica. [/lang_es]

1381922_562793190454186_1838359294_n[lang_ca] Porte un parell de dies que vull escriure al voltant d’algunes reflexions que em sorgeixen de la meva tasca laboral… però, hui, pense que és millor dia per parlar de la vaga per l’educació…

Hui és la vaga de tota la comunitat educativa, i des d’edusoinicis volem donar suport a aquesta vaga, i també, com no, animar a participar i fer visible la lluita constant per una escola pública, de qualitat i laica, i a més a més, en aquells territoris de parla catalana (valenciana, LAPAO, íber,…) per una educació també en el nostre idioma.

Hui els meus pensaments estan amb molts dels meus companys i companyes que ara estan participant a la mobilització pels carrers del Port de Sagunt. Tot el meu recolzament!!

Totes aquelles persones que formem el sistema educatiu, pares i mares, professors/es, alumnat, educadors i educadores,… tots i totes hem de dir ben alt que no volem tornar a temps anteriors, a temps on s’imposava l’adoctrinament com a sistema per funcionar… I, com no, totes i tots, pense que hem de dir ben fort que volem una educació pública i de qualitat, fugint de la idea de fer negoci amb aquest pilar tan fonamental com és l’educació.

I, com narra la imatge que acompanya aquesta entrada, recordeu companys/es educadors/es: ser educador i no lluitar és una contradicció pedagògica!!

[/lang_ca]

[lang_es]

Llevo un par de días que quiero escribir alrededor de algunas reflexiones que surgen de mi situación laboral… pero, hoy, considero que es mejor día para hablar de la huelga por la educación…

Hoy es la huelga de toda la comunidad educativa, y desde edusoinicis queremos apoyar a esta huelga, y también, como no, animar a participar y hacer visible la lucha constante por una escuela pública, de calidad y laica, y además, en aquellos territorios de habla catalana (valenciana, LAPAO, íber,…) por una educación también en nuestro idioma.

Hoy mis pensamientos están con muchos de mis compañeros y compañeras que ahora están participando en la movilización por las calles del Puerto de Sagunto… ¡¡Todo mi apoyo!!

Todas aquellas personas que formamos el sistema educativo, padres y madres, profesores/as, alumnado, educadores y educadoras,… todos y todas tenemos que decir muy alto que no queremos volver a tiempo anteriores, a tiempos donde se imponía el adoctrinamiento como sistema para funcionar… Y, como no, todas y todos, creo que debemos decir muy fuerte que queremos una educación pública y de calidad, huyendo de la idea de hacer negocio con este pilar tan fundamental cómo es la educación.

Y, como narra la imagen que acompaña esta entrada, recordad compañeros/as educadores/as: ser educador y no luchar es una contradicción pedagógica!!

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>