[lang_ca] No deixaria mai de ser educador social perquè… [/lang_ca] [lang_es] No dejaría nunca de ser educador social porque… [/lang_es] #edusoday

CarnavalBlocs_cat2

[lang_ca]

Supose que podria enumerar un gran llistat de motius per les quals no deixaria de ser educador social… entre ells, el bàsic i principal, perquè ho he tingut clar sempre… fins i tot abans de conèixer el grau en educació social!! Supose que, com a moltes persones, un bon dia se’ns planteja alguna cosa que realment volem fer… en el meu cas, va començar organitzant unes activitats ludicoeducatives per a uns xiquets i xiquetes, ja fa més de deu anys…

Perquè com he defensat en moltes altres ocasions, un educador social no és aquella persona que té un títol en educació social, sinó que es tracta d’anar molt més enllà… No deixaré de ser educador social perquè crec i defense els valors que em fan dir-me educador social. Perquè crec i defense els meus valors morals i actitudinals, així com el meu compromís amb la societat que m’envolta i en la què em trobe inserit. Perquè defense i perseguisc una societat més justa, i a més, em permet treballar perquè així siga…

Mai deixaré de ser educador social, perquè estic fortament convençut que vull continuar creixent, vull continuar interrogant-me i plantejant-me… i tu, per què no deixaràs de ser educador social?

Des d’ací, el meu agraïment a Maria i als companys/es del CEESC per convidar-me a participar en el carnaval de blocs del CEESC amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Social…

[/lang_ca]

[lang_es]

Supongo que podría enumerar un gran listado de motivos por las cuales no dejaría de ser educador social… entre ellos, el básico y principal, porque lo he tenido claro siempre… incluso antes de conocer el grado en educación social!! Supongo que, como muchas personas, un buen día se nos plantea algo que realmente queremos hacer… en mi caso, empezó organizando unas actividades ludicoeducativas para unos niños y niñas, ya hace más de diez años…

Porque cómo he defendido en otras muchas ocasiones, un educador social no es aquella persona que tiene un título en educación social, sino que se trata de ir mucho más allá… No dejaré de ser educador social porque creo y defiendo los valores que me hacen decirme educador social. Porque creo y defiendo mis valores morales y actitudinales, así como mi compromiso con la sociedad que me rodea y en la qué me encuentro insertado. Porque defiendo y persigo una sociedad más justa, y además, me permite trabajar porque así sea…

Nunca dejaré de ser educador social, porque estoy fuertemente convencido que quiero continuar creciendo, quiero continuar interrogándome y planteándome… y tú, ¿por qué no dejarás de ser educador social?

Desde aquí, mi agradecimiento en Maria y a l@s compañer@s del CEESC para invitarme a participar en el carnaval de blogs del CEESC con motivo del Día Mundial de la Educación Social…

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>