[lang_ca] Actes jornades 4 octubre [/lang_ca] [lang_es] Actos jornadas 4 octubre [/lang_es] #edusoday Barcelona

DM Català

[lang_ca]

El 4 d’octubre de 2013 celebrarem al Campus Mundet una sèrie d’actes, organitzats pel Consell General de Col·legis d’Educadores i Educadors Socials (CGCEES), EDUSO, la facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona (UB) i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), i compta amb la col·laboració de la Direcció general per a la Família i la Infància del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat (MSSSI).

Des del CGCEES s’emplaça a totes les entitats a unificar el missatge i utilitzar el cartell i hashtag #edusoday per a la commemoració del Dia Mundial de l’Educació Social. El dia 2 és important twittejar per aconseguir la màxima visibilitat.

En l’arxiu adjunt, podreu trobar el programa d’actes (en castellà)… Ens veiem a Barcelona el dia 4 d’octubre!! #edusoday

[/lang_ca]

[lang_es]

El 4 de octubre de 2013 celebraremos en el Campus Mundet una serie de actos, organizados por el Consejo General de Colegios de Educadoras y Educadores Sociales (CGCEES), EDUSO, la facultad de Pedagogía de la Universitat de Barcelona (UB) y el Colegio de Educadoras y Educadores Sociales de

Catalunya (CEESC), y cuenta con la colaboración de la Dirección General para la Familia y la Infancia del
Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad (MSSSI).

Desde el CGCEES se emplaza a todas las entidades a unificar el mensaje y utilizar el cartel y hashtag #edusoday para la conmemoración del Día Mundial de la Educación Social. El día 2 es importante twittear para lograr la máxima visibilidad.

En el archivo adjunto, podréis encontrar el programa de actos… Nos vemos en Barcelona el día 4 de octubre!! #edusoday

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>