[lang_ca] Edusoentrevista amb Arantza Rodríguez [/lang_ca] [lang_es] Edusoentrevista con Arantza Rodríguez [/lang_es]

[lang_ca]

Tal i com havia anunciat, des d’Edusoinicis reprenem la nostra activitat, deixant enrere les vacances d’estiu… En aquest cas, ací vos deixe la vintè cinquena edusoentrevista… Ja en van 25!!!

En aquesta ocasió parlem amb Arantza Rodríguez, Diplomada/Graduada en Educació Social, Master Universitari en Exclusió Social, Integració i Ciutadania, Expert Universitari en Avaluació, Programació i Supervisió de Polítiques d’Inserció Social.

Es tracta d’una #edusoentrevista realitzada per correu electrònic de la qual ja portava molt de temps enrere… Des d’ací donar-li les gràcies per la seva participació en aquesta edusoentrevista, i, com sempre, espere que siga del vostre interès…

[/lang_ca]

[lang_es]

Tal y cómo había anunciado, desde Edusoinicis retomamos nuestra actividad, dejando atrás las vacaciones de verano… En este caso, aquí os dejo la vigésimo quinta edusoentrevista… Ya van 25!!!

En esta ocasión hablamos con Arantza Rodríguez, Diplomada/Graduada en Educación Social, Master Universitario en Exclusión Social, Integración y Ciudadanía, Experto Universitario en Evaluación, Programación y Supervisión de Políticas de Inserción Social.

Se trata de una #edusoentrevista realizada por correo electrónico de la que ya llevaba mucho tiempo detrás de ella… Desde aquí darle las gracias por su participación en esta edusoentrevista, y, como siempre, espero que sea de vuestro interés…

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>