VídeoCurrículum #EducadorSocialEnOferta

[lang_ca]

Ja feia algun temps que havia pensat a realitzar un vídeo currículum… Crec que és una forma bastant visible per fer circular el currículum, i això sempre és important per buscar treball… Aquest estiu, passant un dia amb la meva àvia, em va comentar que estaria encantada a ajudar-me… així que, aquí vos presente a la meva àvia Asunción i el meu vídeo currículum! #EducadorSocialEnOferta!! ;)

[/lang_ca]

[lang_es]

Ya hacía algún tiempo que había pensado en realizar un video currículum… Creo que es una forma bastante visible para hacer circular el currículum, y eso siempre es importante para buscar trabajo… Este verano, pasando un día con mi abuela, me comentó que estaría encantada en ayudarme… así que, aquí os presento a mi abuela Asunción y mi video currículum! #EducadorSocialEnOferta!! ;)

[/lang_es]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uFl-KMFmxKE]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>