[lang_ca] Decisions #EducadorSocialEnOferta [/lang_ca] [lang_es] Decisiones #EducadorSocialEnOferta [/lang_es]

[lang_ca]

Com ja sabeu, al juny vaig finalitzar el grau d’Educació Social, i per tant ja puc dir que sóc educador social…

Ara és el moment de cercar feina, i… com ja veia venir, al País Valencià és força complicat trobar feina com educador social… Per aquest motiu, m’he vist obligat a prendre la decisió d’ampliar el meu territori de cerca de feina…

No ha estat una decisió senzilla ni fàcil… però, si ha estat una decisió meditada i estudiada… Reconec que em deixaré moltes coses al poble, al meu Sagunt que m’ha vist néixer i créixer… però, com qualsevol altre, vull treballar, i vull treballar en allò per al que m’he format, i per al que ja fa molts anys tenia clar que em volia dedicar… Ja fa molts anys que estic força convençut que el meu futur passa per una activitat que em permeti intervenir per a tractar de millorar la societat en la qual visc…

No sé com interpretar aquesta decisió… Algunes amistats em diuen que serà algun fet passatger, que tornaré al poble… Jo, la veritat, no ho sé… Si marxe, ja veurem com funcionen les coses… Estem a una edat, que els canvis són substancials, no en penseu?

Per això, entitats a les que vos faig arribar el meu currículum vitae… no patiu al veure que sóc i visc a Sagunt, sinó penseu que he optat per aquesta decisió… de marxar del poble, i residir allà on puga desenvolupar-me laboralment…

[/lang_ca]

[lang_es]

Cómo ya sabéis, en junio finalicé el grado de Educación Social, y por lo tanto ya puedo decir que soy educador social…

Ahora es el momento de buscar trabajo, y… cómo ya veía venir, en el País Valenciano es bastante complicado encontrar trabajo como educador social… Por este motivo, me he visto obligado a tomar la decisión de ampliar mi territorio de busca de trabajo…

No ha sido una decisión sencilla ni fácil… pero, si ha sido una decisión meditada y estudiada… Reconozco que me dejaré muchas cosas en el pueblo, en mi Sagunto que me ha visto nacer y crecer… pero, como cualquier otro, quiero trabajar, y quiero trabajar en aquello para el que me he formado, y para el que ya hace muchos años tenía claro que me quería dedicar… Ya hace muchos años que estoy bastante convencido que mi futuro pasa por una actividad que me permita intervenir para tratar de mejorar la sociedad en la cual vivo.

No sé como interpretar esta decisión… Algunas amistades me dicen que será algún hecho pasajero, que volveré al pueblo… Yo, la verdad, no lo sé… Si marcho, ya veremos como funcionan las cosas… Estamos a una edad, que los cambios son sustanciales, no pensáis?

Por eso, entidades a las que os hago llegar mi currículum vitae… no sufráis al ver que soy y vivo en Sagunto, sino pensad que he optado por esta decisión… de marchar del pueblo, y residir allá donde pueda desarrollarme laboralmente…

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>