[lang_ca] Presentació del llibre #Edusoentrevistas a València [/lang_ca] [lang_es] Presentación del libro #Edusoentrevistas en Valencia [/lang_es]

Cartell_València_Edusoentrevistas

[lang_ca]

El pròxim 28 de maig a les 18:00 hores en la seu del COEESCV tindrà lloc la presentació del llibre #Edusoentrevistas de Miquel Rubio Domínguez.

En l’acte intervindran:

  • Dr. Segundo Moyano Mangas, professor propi d’Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya i membre del GRES (Grup de Recerca en Educació Social)
  • Miquel Rubio Domínguez, Tècnic Superior en Animació Sociocultural, estudiant d’Educació Social i autor del llibre #Edusoentrevistas.
  • L’acte estarà moderat per Esther Fabado, membre de l’àrea de Comunicació del COEESCV.

Cal recordar, que l’acte es retransmetrà en directe des de www.endirecto.coeescv.net per a aquelles persones que no assistiu a l’acte presencial. Tanmateix, el COEESCV expedirà certificats d’assistència per als interessats/des.

Sinopsi #Edusoentrevistas.

Actualment no existeix debat algun sobre la importància de la inclusió de l’educació social en les xarxes socials, ja que el debat solament es centra en els beneficis o perills que comporten el seu ús. Els professionals de l’educació social poden fer ús de les mateixes per a aglutinar coneixements i experiències, romanent en continu contacte i interacció, la qual cosa els permetrà desenvolupar el seu treball de manera més efectiva. Una vegada mostrada la importància de la relació entre xarxes socials i educació social, pot ser fonamental crear una marca en internet, així com espais que pretenguen cobrir aquesta fi.

El blog «Educació social… des dels inicis» ofereix una resposta a aquesta necessitat al mateix temps que proporciona informació acadèmica del Grau d’Educació Social en la UOC, reflexions personals sobre diferents aspectes relacionats amb aquesta professió, així com un apartat destinat a arreplegar diverses veus de professionals de l’educació social per a fomentar el coneixement de la professió i generar un debat entorn de la mateixa.

En #Edusoentrevistas trobareu la veu de deu educadors i educadores socials, els deu primers que l’autor va entrevistar i va publicar en el seu blog. Gràcies a les seues veus, podem descobrir encara més respostes concretes sobre el perfil professional de l’educació social… però, no de la part teòrica d’aquest, sinó la part humana… Són deu persones que han destacat en diversos camps de l’educació social, importants per la seua trajectòria, les seues publicacions, les seues inquietuds personals… totes elles amb el nexe en comú d’una gran dedicació, la seua curiositat per a trobar nous camins i pel seu valor humà.

Aquesta publicació no solament podrà interessar a educadors i educadores socials, sinó que també podrà ser d’interès general atès que, si recordem, l’educació social és un dret innegociable per a promocionar el fet cultural i educatiu.

A més, i a manera de recordatori, confirmar que el llibre també es presentarà el pròxim 4 de juny a Barcelona, en la seu del Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Esperem poder compartir l’acte amb la vostra assistència.

[/lang_ca]

[lang_es]

El próximo 23 de mayo a las 19:30 horas en la sede del COEESCV tendrá lugar la presentación del libro #Edusoentrevistas de Miquel Rubio Domínguez.

En el acto intervendrán:

  • Dr. Segundo Moyano Mangas, profesor propio de Educación Social en la Universitat Oberta de Catalunya y miembro del GRES (Grup de Recerca en Educació Social)
  • Miquel Rubio Domínguez, Técnico Superior en Animación Sociocultural, estudiante de Educación Social y autor del libro #Edusoentrevistas.
  • El acto estará moderado por Esther Fabado, miembro del área de comunicación del COEESCV.

Hay que recordar, que el acto se retransmitirá en directo desde www.endirecto.coeescv.net para aquellas personas que no puedan asistir al acto presencial. Además, el COEESCV expedirá certificados de asistencia para los interesados/as.

Sinopsis #Edusoentrevistas.

Actualmente no existe debate alguno sobre la importancia de la inclusión de la educación social en las redes sociales, ya que el debate solo se centra en los beneficios o peligros que conllevan su uso. Los profesionales de la educación social pueden hacer uso de las mismas para aglutinar conocimientos y  experiencias, permaneciendo en continuo contacto e interacción, lo que les permitirá desarrollar su trabajo de manera más efectiva. Una vez mostrada la importancia de la relación entre redes sociales y educación social, puede ser fundamental crear una marca en internet, así como espacios que pretendan cubrir este fin.

El blog «Educació social… des dels inicis» ofrece una respuesta a esta necesidad al tiempo que proporciona información académica del Grado de Educación Social en la UOC, reflexiones personales sobre diferentes aspectos relacionados con dicha profesión, así como un apartado destinado a recoger diversas voces de profesionales de la educación social para fomentar el conocimiento de la profesión y generar un debate en torno a la misma.

En #Edusoentrevistas encontraréis la voz de diez educadores y educadoras sociales, los diez primeros que el autor entrevistó y publicó en su blog. Gracias a sus voces, podemos descubrir todavía más respuestas concretas sobre el perfil profesional de la educación social… pero, no de la parte teórica de éste, sino la parte humana… Son diez personas que han destacado en varios campos de la educación social, importantes por su trayectoria, sus publicaciones, sus inquietudes personales… todas ellas con el nexo en común de una gran dedicación, su curiosidad para encontrar nuevos caminos y por su valor humano.

Esta publicación no sólo podrá interesar a educadores y educadoras sociales, sino que también podrá ser de interés general dado que, si recordamos, la educación social es un derecho innegociable para promocionar el hecho cultural y educativo.

Además, y a modo de recordatorio, confirmar que el libro también se presentará el próximo 4 de junio en Barcelona, en la sede del Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Esperamos compartir el acto con vuestra asistencia.

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>