Renovar-se o morir…

D’això es tracta, o d’anar renovant-se o d’anar morint… I sembla que jo no estic disposat a desaparèixer d’aquest mon virtual que he creat en el meu blog…

Semblava que encara estiguera de pràctiques, dubitatiu en quant a si seguir en wordpress o tornar-me a blogspot, però, definitivament (o de moment) restaré per aquesta casa… he decidit eliminar l’anterior blog en blogspot, m’he assegurat de passar totes les entrades o possibles comentaris… i hui he estat dedicant el meu temps a reajustar el menu, a canviar el tema del blog, i, a la fi, a ficar el meu CV ací també, que mai se sap qui pot llegir!! :P

Espere que vos agrade, a l’igual que m’agrada a mi… Seguim compartint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>