Jornada DDiPAS

[lang_ca]

El proper 20 de març al matí tindrà lloc la 1a Jornada DDiPAS, que amb el títol ‘Afrontant la crisi amb una altra mirada‘, inclourà la presentació de les dades de l’Anuari 2013 del Tercer Sector amb perspectiva de gènere, el lliurament del Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere i una taula de diàleg sobre ‘Nous models econòmics per afrontar la crisi: sinèrgies entre les propostes feministes i l’economia del be comú’, amb la catedràtica d’Història Lina Gálvez i la presidenta d’Odame, Lourdes Ribes.

Ací podeu trobar el programa complet. Es recorda que l’assistència és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari.

[/lang_ca]

[lang_es]

El próximo 20 de marzo por la mañana tendrá lugar la 1ª Jornada DDiPAS, que con el título ‘Afrontando la crisis con otra mirada‘, incluirá la presentación de los datos del Anuario 2013 del Tercer Sector con perspectiva de género, la entrega del Premio ASPÀSIA en defensa de la equidad de género y una mesa de diálogo sobre ‘Nuevos modelos económicos para afrontar la crisis: sinérgias entre las propuestas feministas y la economía del bien común’, con la catedrática de Historia Lina Gálvez y la presidenta de Odame, Lourdes Ribes.

Aquí podéis encontrar el programa completo. Se recuerda que la asistencia es gratuita, pero hay que inscribirse previamente a través de este formulario.

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>