#14N #VagaGeneral

[lang_ca]

Demà és 14 Novembre, data marcada en el calendari amb motiu de la Vaga General… Des d’ací vull animar-vos a participar a totes i tots d’aquesta jornada…

Com a estudiant de la UOC, demà no accediré al Campus universitari, demà no actualitzaré la nostra pàgina de facebook, ni tampoc el nostre compte en twitter… Demà només afegiré algun que altre tweet al meu compte personal, per recolzar les diverses manifestacions a les quals assistiré.

I ho faré per conviccions, perquè considere que el govern conservador que “gaudim” a hores d’ara ha de fer-se mirar cap a on vol conduir la societat on habite, perquè ha de fer-se mirar que no som titelles i que no poden fer allò que els dona plaer amb nosaltres,

No podem permetre que Rajoy i els seus ministres continuen jugant amb el nostre present i futur. No puc defensar les polítiques actuals, l’augment de l’atur a passos agegantats, les retallades a tot allò que signifique un sistema públic i de qualitat, als serveis socials, Llei de la Dependència,… aquelles polítiques que l’únic que estan aconseguint és crear majors desigualtats, majors injustícies i situar el conjunt de la nostra societat en la més absoluta pobresa… Però, no és que no puc defensar-les, és que vull dir que estic totalment en contra, vull cridar i fer-li arribar la meva veu i el meu rebuig a Rajoy…

Estic fart dels rescats als bancs, dels rescats als que ens han deixat en fallida, però, que s’obliden de les persones, de tu, d’ell… de nosaltres!! No vull pagar les seves obres faraòniques, la seva formula 1, visites de papes, vaixells que fan no se què,… ni tampoc els seus vestits de Milano, ni bosses de Louis Vuitton,… Estic fart de que no ens informen de la situació actual, però, una informació reial, fidel i veritable, fart d’EROs, fart de facilitats a l’hora d’acomiadar a les persones… si, a eixes persones que no es preocupen de cuidar…

Senyors dirigents, escolteu el poble, escolteu la nostra demanda de convocatòria de referèndum, demaneu disculpes per les vostres errades amb els diners del poble, aneu-se’n a casa, deixeu la política per a aquelles persones amb vocació de cercar el benestar de la comunitat i no el propi…

Mentre ho feu, mentre es plantegeu aquesta opció, o senzillament, mentre esteu esperant eixir al dia següent per dir que no érem ningú a les manifestacions, jo faré vaga, com la vaig fer l’anterior, i també amb l’anterior govern… Fem-nos escoltar, demà, #14N #vagageneral… i si per alguna d’aquella no pots, recorda ficar-te el llaç taronja!

[/lang_ca]

[lang_es]

Mañana es 14 Noviembre, fecha marcada en el calendario con motivo de la Huelga General… Desde aquí quiero animaros a participar a todas y todos en esta jornada…

Como estudiante de la UOC, mañana no accederé en el Campus universitario, mañana no actualizaré nuestra página facebook, ni tampoco nuestra cuenta en twitter… Mañana sólo añadiré algún que otro tweet en mi cuenta personal, para apoyar las diversas manifestaciones a las cuales asistiré.

Y lo haré por convicciones, porque considero que el gobierno conservador que “disfrutamos” a estas alturas tiene que hacerse mirar hacia donde quiere conducir la sociedad donde habito, porque tiene que hacerse mirar que no somos marionetas y que no pueden hacer aquello que los plazca con nosotros,

No podemos permitir que Rajoy y sus ministros continúen jugando con nuestro presente y futuro. No puedo defender las políticas actuales, el aumento del paro a pasos gigantes, los recortes a todo aquello que signifique un sistema público y de calidad, a los servicios sociales, Ley de la Dependencia,… aquellas políticas que lo único que están consiguiendo es crear mayores desigualdades, mayores injusticias y situar el conjunto de nuestra sociedad en la más absoluta pobreza… Pero, no es que no pueda defenderlas, es que quiero decir que estoy totalmente en contra, quiero chillar y hacerle llegar mi voz y mi rechazo a Rajoy…

Estoy harto de rescates a los bancos, de rescates a los que nos han dejado en quiebra, pero, que se olviden de las personas, de tú, de él… de nosotros!! No quiero pagar sus obras faraónicas, la formula 1, visitas de papas, barcos que hacen no se qué,… ni tampoco sus trajes de Milano, ni bolsos de Louis Vuitton,… Estoy harto de que no nos informen de la situación actual, pero, una información real, fiel y verdadera, harto de EREs, harto de facilidades a la hora de despedir a las personas… si, a esas personas que no se preocupan de cuidar…

Señores dirigentes, escuchad el pueblo, escuchad nuestra petición de convocatoria de referéndum, pedir disculpas por vuestros errores con el dinero del pueblo, iros a casa, dejad la política para aquellas personas con vocación de buscar el bienestar de la comunidad y no el propio…

Mientras lo hacéis, mientras os planteáis esta opción, o sencillamente, mientras estáis esperando salir al día siguiente para decir que no éramos nadie en las manifestaciones, yo haré huelga, como hice la anterior, y también con el anterior gobierno… Hagámonos escuchar, mañana, #14N #huelgageneral… y si por alguna de aquellas no puedes, recuerda ponerte el lazo naranja!!

[/lang_es]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8Y-H_KssDdk]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>