Desarrolla tu #legitimarareza en #Sagunt #23N

[lang_ca]

El jove saguntí Miquel Rubio i l’associació EN+ Diseño Social de Màlaga, organitzen a Sagunt el taller “Desarrolla tu legítima rareza”, Creatividad Aplicada al emprendimiento social, en el qual també col·laboren el grup municipal BLOC – Compromís Sagunt i la Fundació Bancaixa Sagunt.

L’acte tindrà lloc en els locals de la Fundació Bancaixa de Sagunt (Casa Capellà Pallarés, C/ Arcediano Andreu 8), el proper 23 de novembre a les 19 hores.

En el taller es repassaran les claus necessàries per crear un projecte innovador al mateix temps que s’explicarà com ens pot ajudar la comunicació i el disseny per a l’èxit dels missatges socials. L’objectiu del mateix serà dotar als participants de les eines bàsiques per a la millora en la comunicació i disseny dels seus missatges.

El taller oferirà un repàs a les claus per al disseny i aplicacions imprescindibles dins del marc de la comunicació social i de projectes solidaris, responent a dues preguntes fonamentals: Com comunicar en positiu? Què fa bo un missatge social?

Més informació en l’esdeveniment de facebook. Tanmateix, convidar-vos a enviar-lis preguntes a EN+ Diseño Social, gràcies a la col·laboració de twittalk. Diseño Social contestarà totes les vostres preguntes i les que nosaltres hem plantejat el proper dijous 15 de novembre a partir de les 11 hores. I… si teniu twitter, no dubteu en emprar el hashtag #legitimarareza!!

EN+ Diseño Social és una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal posar en contacte a dissenyadors que posseeixin inquietuds socials amb associacions que necessiten del seu assessorament per llançar els seus missatges a la societat. A més de desenvolupar projectes per ONG’s EN + segueix una línia d’anàlisi i investigació per a la millora de la comunicació i el disseny social, generant grups d’investigació i impartint cursos de formació especialitzats en el disseny i la comunicació social.

Per la seva banda, Miquel Rubio és Tècnic Superior en Animació Sociocultural, Expert en Serveis d’Informació Juvenil i informació al ciutadà, Especialista en Coordinació i Gestió de programes i serveis per a la joventut, i actualment està finalitzant els seus estudis en Educació Social per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Participa activament a les xarxes socials, explicant ja amb la seva pròpia pàgina web i un blog destinat a l’Educació Social, en els quals participen els professionals amb més projecció actual al món de l’Educació Social a Espanya. Actualment està treballant en un llibre sobre diferents mirades en Educació Social que veurà la llum a principis de 2013.

Des de l’organització, volem donar les gràcies a les entitats col·laboradores per facilitar i fer possible la realització d’aquest taller, així com convidar a totes aquelles persones a acudir el proper 23 de novembre.

[/lang_ca]

[lang_es]

El joven saguntino Miquel Rubio y la asociación EN+ Diseño Social de Málaga, organizan en Sagunto el taller “Desarrolla tu legítima rareza”, Creatividad Aplicada al emprendimiento social, en el cual también colaboran el grupo municipal BLOC – Compromís Sagunt y la Fundación Bancaja Sagunt.

El acto tendrá lugar en los locales de la Fundación Bancaja de Sagunt (Casa Capellà Pallarés, C/ Arcediano Andreu 8), el próximo 23 de noviembre a las 19 horas.

En el taller se repasarán las claves necesarias para crear un proyecto innovador al tiempo que se explicará cómo nos puede ayudar la comunicación y el diseño para el éxito de los mensajes sociales. El objetivo del mismo será dotar a los participantes de las herramientas básicas para la mejora en la comunicación y diseño de sus mensajes.

El taller ofrecerá un repaso a las claves para el diseño y aplicaciones imprescindibles dentro del marco de la comunicación social y de proyectos solidarios, respondiendo a dos preguntas fundamentales: ¿Cómo comunicar en positivo? ¿Qué hace bueno un mensaje social?

Más información en el evento de facebook. También, invitaros a enviarles preguntas a EN+ Diseño Social, gracias a la colaboración de twittalk. Diseño Social contestará todas vuestras preguntas y las que nosotros hemos planteado el próximo jueves 15 de noviembre a partir de les 11 horas. Y… si tenéis twitter, no dudéis usar el hashtag #legitimarareza!!

EN+ Diseño Social es una asociación sin ánimo de lucro, que tiene como objetivo principal poner en contacto a diseñadores que posean inquietudes sociales con asociaciones que necesitan de su asesoramiento para lanzar sus mensajes a la sociedad. Además de desarrollar proyectos para ONG’s EN + sigue una línea de análisis e investigación para la mejora de la comunicación y el diseño social, generando grupos de investigación e impartiendo cursos de formación especializados en el diseño y la comunicación social.

Por su parte, Miquel Rubio es Técnico Superior en Animación Sociocultural, Experto en Servicios de Información Juvenil e información al ciudadano, Especialista en Coordinación y Gestión de programas y servicios para la juventud, y actualmente está finalizando sus estudios en Educación Social por la Universidad Oberta de Catalunya (UOC). Participa activamente en las redes sociales, contando ya con su propia página web y un blog destinado a la Educación Social, en los que participan los profesionales con más proyección actual en el mundo de la Educación Social en España. Actualmente está trabajando en un libro sobre diferentes miradas en Educación Social que verá la luz a principios de 2013.

Desde la organización, deseamos dar las gracias a las entidades colaboradoras por facilitar y hacer posible la realización de este taller, así como invitar a todas aquellas personas a acudir el próximo 23 de noviembre.

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>