NORMAL es un programa de mi lavadora

[lang_ca]

Em va encantar… així de simple… Aquesta frase, a més d’extreure’m un somriure em va fer pensar, ja en el seu dia, de compartir-la amb tothom mitjançant el blog…

Estava allà, en mig d’una filera de diversos missatges, però, va estar aquest el que em va cridar l’atenció, potser el to d’humor del missatge, però, més enllà, el concepte, la mancança de normalitat el que va fer que acabara fotografiant-lo, i amb l’intenció de compartir-ho…

Ho hem parlat en diverses ocasions, a diverses assignatures, tertúlies, xerrades de carrer,… En cap moment, no som “nosaltres” versus “ells”, ni “ells” són diferents a “nosaltres” perquè així bla, bla, bla…

No son (ni ells, ni nosaltres, ni ningú) ni minusvàlids, ni discapacitats,… tampoc ionquis, ni viciosos,… tampoc maricons, bolleres,… en front a la “normalitat”!!! Ja és hora de reconèixer la DIVERSITAT amb majúscules… ja és hora de reconèixer que som PERSONES, i que sota el títol de persones, tothom te un nom i uns cognoms,.. i de reconèixer que NORMAL, és un programa de la meva rentadora…

I, com l’altre dia compartia la meva companya Núria, jo també estic orgullós de ser diferent!! #orgullosdeserunpocraret!!!! ;)

[/lang_ca]

[lang_es]

Me encantó… así de simple… Esta frase, además de sacarme una sonrisa me hizo pensar, ya en su día, de compartirla con todo el mundo mediante el blog…

Estaba allá, en medio de una hilera de varios mensajes, pero, fue este el que me llamó la atención, quizás el tono de humor del mensaje, pero, más allá, el concepto, la carencia de normalidad lo que hizo que acabara fotografiándola, y con la intención de compartirlo…

Lo hemos hablado en varias ocasiones, en varias asignaturas, tertulias, charlas de calle,… En ningún momento, no somos “nosotros” versus “ellos”, ni “ellos” son diferentes a “nosotros” porque así bla, bla, bla…

No son (ni ellos, ni nosotros, ni nadie) ni minusválidos, ni discapacitados,… tampoco yonquis, ni viciosos,… tampoco maricones, bolleras,… en frente a la “normalidad”!!! Ya es hora de reconocer la DIVERSIDAD con mayúsculas… ya es hora de reconocer que somos PERSONAS, y que bajo el título de personas, todo el mundo tiene un nombre y unos apellidos,.. y de reconocer que NORMAL, es un programa de mi lavadora… 

Y, como el otro día compartía mi compañera Núria, yo también estoy orgulloso de ser diferente!! #orgullosodeserunpocoraro!!!!

[/lang_es]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>