[lang_ca] Moments curs tècniques d’escriptura [/lang_ca] [lang_es] Momentos curso técnicas de escritura [/lang_es]

 [lang_ca]

El passat dia 27 de juny va tenir lloc la sessió presencial del curs Tècniques d’escriptura des de l’Educació Social a càrrec de Segundo Moyano Mangas, comptant amb una gran participació.

Per a aquells que no vau poder estar, en la nostra pàgina de facebook, podeu veure algunes fotos de l’activitat.

[/lang_ca]

[lang_es]

El pasado día 27 de junio tuvo lugar la sesión presencial del curso Técnicas de escritura desde la Educación Social a cargo de Segundo Moyano Mangas, contando con una gran participación.

Para aquell@s que no pudisteis estar, en nuestra página de facebook, podéis ver algunas fotos de la actividad.

[/lang_es]

[lang_ca] Sis mil llibres d’Educació Social [/lang_ca] [lang_es] Seis mil libros de Educación Social [/lang_es]

[lang_ca]

En els darrers dos anys l’Editorial UOC ha venut sis mil llibres pertanyents a l’àmbit de l’educació social.

Els llibres, inclosos en les col·leccions «Manuals» i «Laboratorio de Educación Social», aprofundeixen en els coneixements científics i humans de l’actuació socioeducativa amb persones en situació de vulnerabilitat i també en la promoció cultural i el dret a la ciutadania.

Entre els més recents cal destacar Educador social en Alaska, de Sera Sánchez. Aquest llibre, adaptat al teatre i basat en el blog del mateix nom, relata les històries d’un educador social entre Extremadura i Alaska.

Altres obres destacades d’aquestes col·leccions són Voces de la educación social, dels professors de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC Segundo Moyano i Jordi Planella; Pensar las adolescencias, de Susana Brignoni, i Ciudad y educación social, d’Antonio Rosa Palomero.

També, entre molts altres, podem trobar #Edusoentrevistas, de Miquel Rubio, autor d’aquest blog, on es recullen les primeres 10 entrevistes que va realitzar amb la finalitat de visualitzar la professió dels educadors i educadores socials.

Més informació: Editorial UOC.

[/lang_ca]

[lang_es]

En los últimos dos años la Editorial UOC ha vendido seis mil libros pertenecientes al ámbito de la educación social.

Los libros, incluidos en las colecciones «Manuals» y «Laboratorio de Educación Social», profundizan en los conocimientos científicos y humanos de la actuación socioeducativa con personas en situación de vulnerabilidad y también en la promoción cultural y el derecho a la ciudadanía.

Entre los más recientes hay que destacar Educador social en Alaska, de Sera Sánchez. Este libro, adaptado al teatro y basado en el blog del mismo nombre, relata las historias de un educador social entre Extremadura y Alaska.

Otras obras destacadas de estas colecciones son Voces de la educación social, de los profesores de Psicología y Ciencias de la Educación de la UOC Segundo Moyano y Jordi Planella; Pensar las adolescencias, de Susana Brignoni, y Ciudad y educación social, de Antonio Rosa Palomero.

También, entre otros muchos, podemos encontrar #Edusoentrevistas, de Miquel Rubio, autor de este blog, donde se recogen las primeras 10 entrevistas que realizó con el fin de visualizar la profesión de los educadores y educadoras sociales.

Más información: Editorial UOC.

[/lang_es]